Fixa maskinen med ny drivrem och blogga om det

Fixa maskinen med ny drivrem och blogga om det

Det finns många bloggar om smink, kläder, entreprenörskap och sport. Men vill du blogga om ett ämne som du verkligen kan tjäna pengar på ska du satsa på fordon och maskiner: snöskotrar, traktorer, gräsklippare och naturligtvis bilar. Det är ämnen som har mycket pengar, utan så stor bloggkonkurrens.

Fordon och maskiner

Intresset för fordon och maskiner är jättestort. Över hela Sverige finns det personer som arbetar eller håller på med olika fordon på fritiden. Renoverar bilar, kör snöskoter, vattenskoter eller som bara vill att gräsklipparen ska fungera. Om du kan mycket om maskiner eller är villig att lära dig kan du starta en mycket inkomstbringande blogg. Du tjänar mycket mer pengar på att göra reklam för traktorer och bilar, än för träningstights och mobiltelefoner.

Ny drivrem

Med en blogg om fordon och maskiner kan du blogga om väldigt mycket. Som när du byter ut din kil- eller drivrem på din skoter, symaskin eller traktor. Det är ämnen som folk går ut och söker kunskap kring på nätet. Om du behöver ny drivrem ska du handla på Rembutiken som har remmar för alla fordon och maskiner. Har du till exempel en snöskoter som behöver en ny rem, så kan du enkelt hitta rätt rem för just din skotermodell. Gå in på Rembutiken och köp drivrem, kilrem eller kuggrem. Sedan bloggar du om hur du byter rem. Ta många kort och skriv tydligt. Så får du både en bättre maskin, samtidigt som du får bra material till din blogg.

Skapa en eller flera seriösa bloggar

Om du vill tjäna pengar på att blogga måste du starta en riktigt seriös blogg. Särskilt om du ska skriva om fordon och maskiner. Många av dina läsare kommer själva att ha mycket kunskap, så därför är det viktigt att du lär dig mycket. Du bör vara teknikintresserad och gilla att hänga med i utvecklingen. Samtidigt som du har känsla för mekanik och förstår hur en motor fungerar. När du startar bloggen bör du ha en egen hemsida: köp domän och hosting. Det är smart att ha någonting med teknik, fordon eller maskiner i domännamnet. Sedan börjar du att blogga. Skriv långa och informativa bloggartiklar om olika fordon. Det kan också vara smart att du nischar bloggen. Att du skapar en särskild blogg om snöskotrar, en annan blogg för elbilar, en tredje blogg som handlar om traktorer eller trädgårdsmaskiner.

Kommentarer är stängda.
nisarg