Hur snabbt kan man bli berömd?

Hur snabbt kan man bli berömd?

Om du har som mål att bli berömd med ditt bloggande undrar du säkert över hur snabbt det går att bli berömd. Faktum är att detta är en mycket svår och individuell fråga att svara på och om du har tur kan du bli berömd under en natt. Då handlar det om att man ska ha ett inlägg som går viralt och många får detta genom att först bygga upp en bas med läsare och sedan skriva något som kanske inte är så kontroversiellt som skapar många åsikter. Om detta är rätt sätt för dig att bli känd på enligt dig får du avgöra och det kan vara svårt att svara på.

Om du fortsätter att skriva i bloggen och bygger upp din bas med läsare kan du under tiden bli berömd, detta kräver dock mycket mer arbete och är inte alltid så lätt som man kanske skulle vilja. Det kräver helt enkelt att du ser till att lägga ned jobb på din blogg varje dag och underhålla dina läsare. Du kan skapa tävlingar ibland för att få fler läsare att hitta till din blogg. Helt plötsligt kanske du skriver ett inlägg som är jättestarkt och emotionellt som dessutom är av allmänintresse, då kan det hända att inlägget går viralt och du kan då bli berömd på något du står för.

De flesta blir dock berömda genom hårt arbete när det kommer till bloggande, en del blir berömda för att provocera eller för att de har skapat en blogg efter att de har varit med i en realityshow. Du behöver hitta ett sätt som du är bekväm men när du bestämt dig.

Kommentarer är stängda.
nisarg