Designa din blogg

Designa din blogg

Många är mycket stolta över hur deras bloggar ser ut och har lagt mycket tid bakom att planera designen. Detta är dock inte något för alla och det kan vara svårt att lära sig hur man gör för att skapa en bloggdesign. De flesta har dock en idé när det kommer till designen och om du aldrig förut har sysslat med design är det viktigt att du kommer ihåg att Rom inte byggdes under en natt och det behöver inte din blogg heller. Du kan låta designen ta tid att växa fram efter att du utvecklar bloggen så att du får en design som passar dig.

Om du har bloggat länge och haft samma design kan dock dina läsare vara missnöjda om du ändrar designen på din blogg. Därför är det bra att ha en god grund från början som läsarna vänjer sig vid. Stora förändringar kan nämligen vara näst intill förödande och kommer som minst ta några veckor att vänja sig vid för dina läsare. Det kan hända att du får höra många negativa åsikter om den nya designen som du har arbetat så hårt med, inte för att den är dålig, utan för att den är ny.

Därför bör du inte byta design allt för ofta och när du väl gör det bör du se till att du själv är helt nöjd med designen, du kan givetvis göra små ändringar som inte märks allt för mycket men att göra en stor makeover av bloggen bör du inte göra allt för ofta. Liksom du tycker att det är trevligt när det är familjärt och man känner igen sig tycker dina läsare ofta detta.

Om du inte vet hur man bygger en design på egen hand men vet precis hur du vill ha det är det en god idé att anlita någon som bygger designen åt dig. Då kan du få en specialanpassad design som passar dig och din blogg perfekt och övergången från en design till en annan kan därmed ske direkt. När du bygger på egen hand och något blir mer kan det leda till att hela din blogg ligger nere tills dess att du har fixat problemet. Detta gäller speciellt om du sysslar med CSS och mer avancerad design men inte vet vad du gör.

Kommentarer är stängda.
nisarg