Modebloggen hjärta Youtube = sant

Modebloggen hjärta Youtube = sant

Har du en modeblogg och vill få den att växa? Eller vill du starta en blogg som ger dig inkomst på ett roligt sätt? Ett effektivt och smart sätt att lyckas med modebloggen är genom att kombinera den med en Youtubekanal: modebloggen hjärta Youtube = sant.

Blogga om mode

Mode är ett roligt bloggämne, särskilt som det alltid händer något nytt och det finns många olika vinklar att välja mellan. Det är också kreativt att hålla på med kläder, hitta snygga plagg som fungerar ihop och skapa egna outfits. Ett bra ställe att både få inspiration och hitta snygga kläder är hos Johnells, som alltid har de bästa märkena för både kvinnor och män.

Modebloggen hjärta Youtube

Det kan vara svårt att stå ut i konkursensen oavsett vilken slags blogg som du har, men det gäller särskilt modebloggen. Det är ett stort intresse och många bloggare vill ha en del av kakan. Ett smart sätt att nå fler är genom en Youtubekanal. Du ska skapa en särskild Youtubekanal till din blogg, så att bloggen, Youtubekanalen och social media blir ett varumärke. Ha en snygg logga på alla plattformarna, så upplevs det mer synkroniserat. En blogg når vissa personer, medan Youtube når andra. I bloggen kan du fördjupa dig och ha många snygga bilder, medan filmerna blir kortare komplement.

Skapa filmer

Skapa filmer som modeintresserade kan lära sig något av. Du kan visa hur man kan klär sig smalare, organiserar en garderob på ett genomtänkt sätt och hur man kan använda samma kofta på sju sätt. Lägg också upp filmerna på bloggen och sociala medier. Se till att alltid länka i filmerna till bloggen och uppmuntra tittarna och gå in på alla dina sajter.

Kommentarer är stängda.
nisarg