Så tjänar du pengar på din inredningsblogg

Så tjänar du pengar på din inredningsblogg

Det är många som tror att bloggen är död och att det inte är någon idé att blogga. Människor läser fortfarande bloggar och kommer fortsätta att göra det, men inte den personliga bloggen. Om du tycker om inredning och vill skapa en inredningsblogg, eller redan har en inredningsblogg, så har du stora möjligheter att faktiskt tjäna pengar på den.

[IMAGE=bNJA1wbjHBbs.jpg]

Inredning

[IMAGE=crHmEEb6nmqH.jpg]

Det är roligt att hålla på med inredning och våra hem. Det är en kreativ hobby där det alltid händer något nytt: trenderna, vår egen smak och årstiderna förändras. Det finns också mycket att göra, som att sy kuddar, skapa vackra blomarrangemang och att sätta upp snygga saker på väggarna. Om du letar efter tavelramar, passepartout och posters har Frameit något för alla smaker. Enkelt att beställa online.

[IMAGE=b4ynYYbWEO4c.jpg]

Bloggen

När bloggen först kom handlade den primärt om människors liv, som en slags daglig underhållning att följa. Den rollen har sociala medier tagit över. De bloggar som fungerar är bloggar som handlar om ett särskilt ämne. Om du ska köpa en hund eller installera en värmepump, så kommer du troligtvis att gå ut på nätet och läsa vad andra skriver. Vilka sidor kommer du då att gå in på? Troligtvis sidor med mycket information om det ämne som du söker.

Innan du går in på en sida kommer du också att titta på vad sajten har för domännamn. Om du ska köpa en hund och det kommer upp en blogg som heter “Karlstads bästa”, “Hundskolan” och “Mina tankar”, så låter “Hundskolan” mest relevant för just den kunskap som du söker. När du går in på sidan har du troligtvis gått in på en blogg – en nischad hundblogg som drivs av en hundälskare som skriver informativa blogginlägg om hundar. Människor letar kunskap på nätet och kommer också att göra det i framtida. Där är den moderna bloggens framtid.

Inredningsblogg

Om du ska kunna driva en framgångsrik inredningsblogg måste du först besluta dig för en nisch inom inredning. Om du tycker om att dekorera och skapa, så kan du satsa på att bara skriva om det. Om du däremot tycker om att hålla på med din balkong eller altan kan du starta en blogg om just det smala ämnet. Du måste också investera i ett eget domännamn och hosting. Om du är osäker på vilken nisch som kommer att fungera, så kan du ta ett ganska allmänt namn, med ord som deko, decor eller liknande.

Innehållet

Make it eller break it inom bloggvärlden är bloggens innehåll. Idag måste du skapa en blogg som är som ett litet minimagasin: flera och djupgående artiklar som verkligen hjälper dina besökare. En inkomstbringande blogg handlar alltid om dina besökare, inte om dig. Det tar också lång tid att bygga upp en blogg, men om du gör ett bra arbete kan du efter ett par år ha en extrainkomst som ger dig ett par tusenlappar i månaden.

Kommentarer är stängda.
nisarg