Tre sätt som bloggen kan hjälpa dig framåt i livet

Tre sätt som bloggen kan hjälpa dig framåt i livet

En blogg kan vara så mycket mer än en digital dagbok eller en sida som du uppdaterar någon gång emellanåt. Med rätt slags blogg kan du förändra delar i ditt liv till något mycket positivt, som din hälsa, karriär och ekonomi.

Ta steg framåt

Ibland känns det som om vi kommit till vägs ände och behöver göra något nytt. Eller så vill du ta ett kliv framåt i karriären. Många känner också att de skulle behöva förbättra sin ekonomiska situation. Det är här bloggen kommer in. Du måste starta rätt slags blogg för att den verkligen ska kunna hjälpa dig. Var beredd på att lägga ner bloggar som bara sänker dig eller som inte tar dig framåt. Det är härligt att få ta kliv framåt i livet, få känna att du går framåt på flera plan: få bättre ekonomi och komma i form. Fixa till sig. Om du känner att du lider av tunt hår eller håravfall, kan du börja med att ta hjälpa av www.nordichair.com, så får du ett härligt hår.

1 Karriären

En blogg kan hjälpa dig i karriären. När du söker ett jobb kommer de blivande arbetsgivarna att kolla upp dig. Om du har massor av festbilder eller dumma/fåniga kommentarer på sociala media så kommer det att påverka dina möjligheter att få jobbet. Detsamma gäller om du har en blogg som du knappt uppdaterar och som inte har något fokus. Om du däremot bara har genomtänkta saker på sociala media och en snygg kunskapsblogg som handlar just om det gebit som du vill jobba inom, så kommer bloggen kunna ta dig framåt. Om du vill jobba med fotografering och har en snygg fotoblogg, så kan du länka till den i CV:et.

2 Hälsoresan

Det är många som lyckats med hälsoresan med hjälp av bloggen. Det underlättar enormt att skriva om vägen till 65 kilo – vare sig du behöver gå ner eller gå upp i vikt – eller om din väg till att genomföra ett maraton. Hjälp för dig och inspiration för andra.

3 Inkomst

Om du behöver lite mer pengar kan bloggen vara ett bra redskap. Starta en eller flera bloggar som handlar om särskilda ämnen. Efter ett tag kan du börja få inkomst på dem. Du måste skriva regelbundet, gärna längre artiklar på mellan 500 och 1000 ord. Fokusera på ett ämne och skriv bara om det – inte om dig eller angränsande ämnen. Kombinera gärna med social media, så kan du snart få en skön extrainkomst.

Kommentarer är stängda.
nisarg